20
SYY
14.00
B-pojat, Ykkönen lohko C

SJK-juniorit - KPV   2 - 0

Prunttimäki 2, Seinäjoki

Luu käteen Seinäjoelta

KPV b-poikien 1-divisoona jatkui Seinäjoella Prunttimäellä SJK:ta vastaan. Puitteet ottelulle kohtalaiset, kentänsuuntainen tuuli ja puolipilvistä. KPV:llä paha miesvaje, moni sairaana ja puolikuntoisia joutui pakon edessä laittaa kehiin.

 

Ottelu alkoi isäntien painostuksella. Vihreiltä otettiin tila pois heti ylhäältä asti ja pallolle tuli kiire. SJK:n korkea prässi aiheutti pallonmenetyksiä vieraille ja jo kolmen minuutin kohdalla tuli ensimmäinen maanuoliaislaukaus Möttösen Tommin vartioimaa maalia kohden. Puoli metriä etutolpasta ohi. Ottelun käsikirjoitus alkoi muodostua; SJK hakee maalia heti alusta ja KPV joutuu tiukkaan puolustustaisteluun. Käsikirjoitusta noudatettiin ja SJK pääsi kahdeksannella minuutilla johtoon. Vastahyökkäys, SJK:n nopea laituri kiiti maalia kohti ja sijoitti takakulmaan ohi Möttösen. SJK jatkoi korkeaa prässiään ja pian oltiin taas tulossa yksin läpi, mutta tällä kertaa Eetu Saari pelasti tilanteen.

Tämän jälkeen alkoi vahvempi osio vihreiltä. Ensin Joona Lindbergin vapaapotku, jonka kuitenkin veskari nappasi, sen jälkeen muutama kulma ja pari laukausta ilman osoitetta. Taas vaihtui sitten pelin luonne ja SJK sai pahoja tilanteita vihreiden maalille. KPV blokkasi hyvin vetoja, mutta kaikkea ei saatu. 35. minuutilla Seinäjoen laituri nostaa takatolpalle, josta kaveri puskee tyhjään maaliin. Loput viisi minuuttia tarjosi SJK:lle muutaman paikan, mutta näitä ei käytetty hyväkseen. KPV:llä ei kuitenkaan suuri hätä vielä ollut. Pelistä löytyi muutamia hyviä jaksoja. Vain viimeiset murtavat syötöt jäivät vajaiksi.

Toiselle puoliajalle muutettiin ryhmitystä. Haluttiin saada selvästi puolustava keskikenttäpelaaja, johon istutettiin Janne Nyman. Muuten toinen puoliaika alotti KPV vahvasti. Tilanteita saatiin tuotettua Kerhon maalille, mutta ei tulosta. SJK ei päässyt kunnolla hyökkäämään toisen puoliajan alussa. Hyökkäyksetkin jäivät viimeisellä kolmanneksella vajaiksi. Vihreille tarjottiin kavennusta 62. minuutin kohdalla, kun Lindberg pääsi puolittain läpi. Pallo pomppi ikävästi, joten Lindberg yritti nostaa veskarin yli, mutta samalla pallo maalin yli.

KPV jatkoi painostusta ja SJK tyytyi varmistelemaan voittoa. Varsinaiset paikat jäivät vihreillä saamatta. SJK sai yhden vedon viimeisen vartin aikana maalia kohti, ja sekin osui rimaan. KPV taisteli, mutta pisteet jäivät Seinäjoelle. Uusia nimiäkin saatiin joukkueeseen, kun 99-ikäluokasta saadut vahvistukset Robin Skog ja Jusa Ihalainen tekivät debyytin. KPV jatkaa 1-divaria 28.9 Kirkonmäen urheilukentällä, kun vastaan asettuu sarjaykkönen JJK/1.

Tilastot
SJK-juniorit

2 - 0

(2-0)
51'Vaihto ulosKänsälä Lasse
62'Vaihto ulosMäki Tuomas
73'VaroitusÄyhynmäki Antto
73'Vaihto ulosMatilainen Lassi
73'Vaihto sisäänTakkunen Jarkko

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola