Edustus, Kakkonen Pohjoinen

KPV - PS Kemi  1 - 3

keskuskenttä

Nousua tavoitteleva PS Kemi tänään Keskuskentällä!

Kohti ykkösen karsintoja väkevästi edennyt PS Kemi Kings marssii tänään keskuskentälle kovilla panoksilla. Voitto tästä ja karsinnat ovat edessä, näin voidaan käytännössä todeta. Karsinnat voivat jopa varmistua, mikäli YPA menettää pisteitä Torniossa.

Kemin Kuninkaat tulevat otteluun brittikäskyttäjä Tommy Taylorin johdolla kiven kovalla ryhmällä, kun pelikieltoja ja loukkaantumisia ei rosterissa ole. Kentällä nähdään ykkösen tason joukkue. Tuli sitten nousu tai ei.

Palloveikoille tämä asetelma on haastavan hyvä, varsinkin kun takana on 3-0 vierastappio sarjajumbo OLSille. Olkoonkin, että OLS ei missään tapauksessa pelillisesti näin huono ole mitä sarja- ja pistetilanne antaa ymmärtää.

KPV kohtaa Kemin kuninkaat ensimmäistä kertaa kotonaan tällä kaudella. Kaksi ensimmäistä päättyivät kummatkin kuninkaitten 3-2 kotivoittoon. Ensimmäisessä ottelussa oltiin jopa lähellä voittoa, kun noustiin tukalasta 2-0 tappiosta tasoihin. Kummassakin ottelussa annettiin heti ottelun kärkeen kotijoukkueelle pari maalia eteen ja se on kyllä liikaa tämän tason joukkuetta vastaan. Tämä pitää pyrkiä välttämään tänään keinolla millä hyvänsä.

Nyt pitää siis olla tarkkana ja hereillä heti pelin alussa. Vastustajalle ei saa antaa hurmosta ja hyvän olon tunnetta - mielellään päinvastoin. Taistelemaan lähdetään ilman sen kummempia paineita. KPV:n ryhmityksessä tullaan näkemään pieniä muutoksia, näin ainakin valmisteleva harjoitus perjantaina antoi ymmärtää.

Mikä on ykkösen taso, sen näemme tänään. Erittäin mielenkiintoista!

1 - 3

PS Kemi
(0-1)
21'VaroitusHeiermann Harri
46'Vaihto ulosPalosaari Kim
46'Vaihto sisäänTastula Konsta
51'VaroitusMäki Teemu
66'MaaliTastula Konsta
75'Vaihto ulosHuuhka Ville
75'Vaihto sisäänSeikkula Arttu
81'Vaihto ulosLaitinen Samu
81'Vaihto sisäänAhvenkoski Jouni
92'Veikkaustähdet ***Myllymäki Joonas