Edustus, Kakkonen Pohjoinen

OLS - KPV   3 - 0

Oulu

Jatkaako Myntti OLSin murjomista Castrenilla!?

KPV:n 2-0 ja 3-1 voittoihin ovat päättyneet aiemmat ottelut, jotka kummatkin pelattiin Kokkolassa, toinen Santahaan keinonurmella ja toinen Keskuskentän viheriöllä. Nyt on pelin henki on toinen, kun matkataan Ouluun ja haastavalle Castrenin keinonurmelle, josta ei KPV historiankaan valossa paljoa tuliaisia pisteiden muodossa ole onnistunut saamaan.

Ottelu tulee olemaan kaikkea muuta kuin helppo ja vastassa on erittäin pelaava OLS joka pelaa kunnioitettavasti pitkälti oman kylän kasvateilla ja erittäin pelaavaa jalkapalloa. Viime ottelussaan Castrenilla se piti sarjan kärkipaikkaa väkevästi tavoittelevaa FC YPAa tiukilla häviten lopulta harmillisesti omalla maalilla 1-2 ja 1-0 johto suli näin karvaaksi tappioksi. Harmi, että tällaiselle ryhmälle näyttää kakkosdivarivierailu jäävän vain yhden kauden mittaiseksi. Tippuminen takaisin kolmoseen on käytännössä varma.

KPV on parissa viime ottelussaan saanut peliään paremmin kulkemaan, eikä syysväsymyksestä ole merkkiäkään – päinvastoin. KPV:llä on tänään Castrenin tummentuvassa illassa tulessa lähes ehjä ryhmä. Vain hyviä otteita viime peleissä esittänyt Harri Heiermann on sairastuvalla. Väkevän paluun viime ottelussa kahden vuoden tauon jälkeen tehnyt HarrihabaHujanen on nyt myös täydentämässä palloveikkojen rivistöjä.

Viime OLS-ottelussa kentän herra ja hidalgo oli hattutempullaan HenrihenkkaMyntti. Nouseeko ”henkka” myös tänään Castrenin kunkuksi? Tule seuraamaan ottelua LIVE-seurannasta.

LIVE-seuranta Castrenin kentällä alkaa tällä kanavalla totuttuun tapaan noin 10 minuuttia ennen pelin alkua. Ole langoilla!

OLS

3 - 0

(1-0)
46'Vaihto ulosTastula Konsta
46'Vaihto sisäänAhvenkoski Jouni
66'Vaihto ulosHuuhka Ville
66'Vaihto sisäänKänsälä Lasse
73'Vaihto ulosHujanen Harri
73'Vaihto sisäänRäisälä Toni
94'Veikkaustähdet **Hedman Aaro