Edustus, Kakkonen Pohjoinen

KPV - PK-37  3 - 0

keskuskenttä

KPV ratkaisi puolessa tunnissa, Myntti kapellimestarina ja 3-0 !

KPV tarvitsi vain reilut puoli tuntia, kun taululla komeilivat jo ratkaisevat 3-0 lukemat. Kapellimestarina toimi vaihteeksi kärkeen nostettu Henri Myntti kahdella maalilla ja vapauttavalla syötöllä, jonka Harri Heiermann viimeisteli vuoren varmasti avaten näin kauden maalisaldonsa.

KPV näytti heti ottelun alussa kuka on isäntä tässä ottelussa ja kuka haluaa täydet pinnat viedä. Pallo ja äijät liikku hyvällä asenteella. Ensimmäisen viiden minuutin sisään hankittiinkin jo neljä kulmuria. Avausmaali roikkui ilmassa.

Ensimmäinen vapauttava kotelo syntyi ottelun 18. minuutilla, kun Hedmania rikottiin keskikentällä vaparin arvoisesti. Teemu ”teme” Mäki toimitti vasurillaan mallikkaan noston boxin sisään ja vähintään yhtä mallikkaasti jatkoi  vanha sotaratsu Henri ”henkka” Myntin pallon olkapäällään verkon perukoille. Siinä oli sitä kuuluisaa ”Texasia” kerrassaan, 1-0.

Huolimatta KPV:n selvästä hallinnasta PK pääsi pelin 23. minuutilla erittäin lähelle tasoitusta, kun pallo osui tolpan sisäpuolelle ja siitä Myllymäen selkään ja maaliviivaa pitkin liruten kohti takanurkkaa, johon Jokihaara ehti kuitenkin hätiin pelastamaan kulmuriksi. Henkisesti tärkeä pelastus.

Ennen puolen tunnin täyttymistä koetaan ottelun ratkaisuhetket.  Ensin Henri Myntti vedetään kylmän viileästi nurin boxin sisällä mutta pilli ei soi. Vain minuutti tämän jälkeen pilli sitten soikin rankin merkiksi, kun Petteri Jokihaaralta vedetään jalat alta ”petskun” rynniessä röyhkeästi pakin tontilta boxin sisään.

Henri Myntti laukoo pallon varmasti oikeaan sivuverkkoon 2-0  ja PK molkke Kososelta alkaa pinna palamaan!  Pallo saa tilanteen jälkeen kyytiä yli keskuskentän aituuksien – eikä sitä ole vieläkään löytynyt! Eikä ole muuten Kososelta eka kerta Keskuskentällä tällainen taikatemppu….

Vain pari minuuttia tästä ja Myntille pelataan taas jalkaan, mikä oli ehdottomasti pelin hienoin piirre yleisestikin. Henkka näkee hyvin pystyyn juosseen Heiermannin ja tarjoaa läpisyötön, jonka Harri viimeistelee kylmän viileästi ohi vastaan tulleen Kososen, 3-0 ja Harrille kauden avausosuma. Hienoa!

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla joutui Joonas Pennanen jättämään kentän ja kentälle astui tasan kahden vuoden tauon jälkeen loukkaantumisista toipunut Harri Hujanen, joka antoikin heti erittäin vahvan esityksen nykykunnostaan. Harri is back!

Toiselle puoliajalle PK tuli vielä vahvasti ja hallitsikin pelin alkua. Pikku hiljaa ote siirtyi kuitenkin selvästi KPV:lle, mutta maalin makuun ei hyvistä tilanteista huolimatta päästy. Kulmureitakin siunaantui KPV:lle ottelussa kaiken kaikkiaan 12.

Toisella puoliajalla debytoi myös nuori Akatemian tuotos Jouni Ahvenkoski ja tämä oli SE ilta hänelle. Siitä se lähtee.

Ilahduttavaa ottelussa oli nähdä kotijoukkueen pallollinen pelaaminen. Palloa pidettiin maassa ja liikuteltiin napakasti, eikä jalkojakaan säästelty. Liike oli hyvää. Myös hienoja hyökkäyssommitelmia nähtiin. Erityispiirteenä on mainittava, että Myntille pelattiin paljon jalkaan, joista Henkka pystyi suojaamalla ja jakamalla luomaan tukun vaarallisia tilanteita. Näiden lisäksi tärkeää oli että kentällä nähtiin hyvällä asenteella ja pelihuumorilla pelaavat palloveikot, missä virheitä ei pelätty ja uskallettiin pelata.  Syysväsymyksestä ei ollut hajuakaan - päinvastoin, kevätintoa. Hyvä äijät!

Tarkemmat tiedot ottelun kulusta LIVE-selostuksesta.

Klikkaa kuvasarjaa isommaksi.

3 - 0

PK-37
(3-0)
18'MaaliMyntti Henri
18'MaalisyöttöMäki Teemu
22'Vaihto ulosPennanen Joonas
22'Vaihto sisäänHujanen Harri
32'MaaliMyntti Henri
34'MaaliHeiermann Harri
34'MaalisyöttöMyntti Henri
45'VaroitusHedman Aaro
52'VaroitusHinkkanen Oskari
73'Vaihto ulosHedman Aaro
73'Vaihto sisäänAhvenkoski Jouni
75'VaroitusJokihaara Petteri
78'Vaihto ulosJokihaara Petteri
78'Vaihto sisäänLaitinen Samu
83'VaroitusHeiermann Harri
93'Veikkaustähdet *Palosaari Kim
93'Veikkaustähdet **Heiermann Harri
93'Veikkaustähdet ***Myntti Henri