Edustus, Kakkonen Pohjoinen

KPV - TP-47  0 - 1

Keskuskenttä

Tappioputki sai jatkoa kun Tornio haki kolme pistettä Keskuskentältä!

Eipä hirveästi jäänyt ottelusta käteen eikä siitä myöskään hirveästi kiikkutuoliin kerrottavaa jäänyt. Kokkolalaisittain positiivista oli, että Keskuskentän nurmi oli priimakunnossa.

Ennen ottelun alkua vietettiin hiljainen hetki KPV:n pitkäaikaisen järjestysmiehen Kalevi Tyynelän poismenon johdosta. Ensimmäisen puoliajan jälkeen oli vielä tunne, että ottelu on voitettavissa. Tasainen kamppailu oli, sillä ottelu pyöri aika paljon keskustassa. Ensimmäisellä puoliajalla KPV oli laajassa kuvassa vaarallisempi joukkue, vaikka TP:lle syntyikin paras maalipaikka kun hyökkääjä pääsi nokikkain Joonas Myllymäen kanssa. Mylly veti kuitenkin pidemmän korren ja tauolle mentiin 0-0 tilanteessa. Ensimmäiseltä puoliajalta jäi myös jossiteltavaa, kun Torniolaisten puolustaja repi Henri Myntiltä paidan melkein kokonaan päältä.

Toisella puoliajalla KPV ei enään päässyt hätyyttelemään kunnolla Rönkön vartioimaa TP:n maalia. Torniolaiset tulivat todella usein laitojen kautta vastahyökkäyksiin joista tuli muutama vaarallinenkin tilanne. Ottelun ratkaisu tuli 80 minuutilla, kun kulman jälkitilanteesta Jonathan Dunyin laukoi pomppupalloon tulisesti ja Jaakko Pyyny ohjasi vedon sisään. Torniolaisten maalin jälkeen KPV ei saanut viriteltyä minkäänlaista loppukiriä aikaiseksi vaan peli oli samanlaista puskemista kuin alussakin. KPV:stä ainoa Veikkaustähdille päässyt oli Washily Tshibasu joka pokkasi 2 tähteä. Kopissa tunnelma oli erittäin pettynyt, mutta nyt ei auta muu kuin siirtää katseet jo maanantaina olevaan seuraavaan otteluun, kun KPV matkaa Pietarsaareen Länsikentälle tänään GBK:n kaataneen JBK:n vieraaksi. Pietarsaaresta ei ole muuta tavoitetta kuin 3 PISTETTÄ!

0 - 1

TP-47
(0-0)
0'Veikkaustähdet **Tshibasu Washilly
32'VaroitusHedman Aaro
63'Vaihto ulosRäisälä Toni
63'Vaihto sisäänJokihaara Petteri
70'Vaihto ulosHuuhka Ville
70'Vaihto sisäänHeiermann Harri
90'VaroitusMäki Teemu
90'Vaihto ulosTastula Konsta
90'Vaihto sisäände Jong Jesse